Povestea noastră

Despre noi

Cum a început totul?

O seară plăcută, petrecută între prieteni, la cină. După masă, a urmat desertul: clătite parfumate, delicate și un borcan de dulceață, „ales pe sprânceană”, de la un producător renumit. Toată lumea avea așteptările unui produs de top, gustul copilăriei și al dulcețurilor făcute de bunici.

Din păcate, am rămas toți cu un gust amar, dar am primit și imboldul de care aveam nevoie pentru a pune bazele propriei băcănii. De atunci, am promis că nicio clătită nu va mai avea de suferit din cauza unui gem de slabă calitate.

Cine suntem?

Ea este un farmacist cu experiență, pasionata de tot ceea ce natura are mai bun să ne ofere. De asemenea, ne ajută să obținem produse care să-și păstreze proprietățile cât mai bine și ne oferă informații interesante și prețioase despre beneficiile fructelor și ale legumelor pe care le folosim.

Eu sunt economist, iubitor al obiceiurilor neaoșe și al rețetelor tradiționale, curate, naturale.

Cel mic este cel mai bun critic și degustător al dulcețurilor de casă.

Împreună suntem cei care au înființat Cămara naturii, o afacere de familie și locul unde știința, natura și tradiția merg mână-n mână.

Cum a început totul?

O seară plăcută, petrecută între prieteni, la cină. După masă, a urmat desertul: clătite parfumate, delicate și un borcan de dulceață, „ales pe sprânceană”, de la un producător renumit. Toată lumea avea așteptările unui produs de top, gustul copilăriei și al dulcețurilor făcute de bunici. Din păcate, am rămas toți cu un gust amar, dar am primit și imboldul de care aveam nevoie pentru a pune bazele propriei băcănii. De atunci, am promis că nicio clătită nu va mai avea de suferit din cauza unui gem de slabă calitate.

În viziunea noastră, alimentația naturală, curată, cu ingrediente puține, de calitate superioară, ar trebui să fie grija tuturor producătorilor din industria alimentară. Noi, cel puțin, ne-am ales ca misiune crearea unor produse de top, în segmentul producerii de alimente conservate (dulcețuri, siropuri ș.a.).

De ce să alegeți produsele de la Cămara naturii?

Avem toate motivele din lume pentru a vă convinge de ce avem cele mai bune produse. Dar adevărul este că vă veți convinge singuri, de la prima linguriță.

Promisiunea noastră este calitatea desăvârșită, fără compromisuri, a tuturor produselor. Ne alegem materia primă doar de la furnizori de încredere, locali, care nu utilizează chimicale în creșterea fructelor și a legumelor. Întotdeauna producem doar câteva kilograme din fiecare sortiment de dulceață, pentru a nu altera în niciun fel produsul final. Și acordăm o deosebită atenție ingredientelor – dulceață fără conservanți, doar cu arome naturale oferite de natură: zeamă de lămâie, batoanele de vanilie bourbon sau ghimbir.

Ne informăm corect și complet clienții – eticheta noastră este oglinda produsului. Absolut toate ingredientele folosite în compoziția produsului sunt trecute pe etichetă.

În procesul de pregătire al dulcețurilor, siropurilor și al celorlalte produse din băcănia noastră, respectăm tradiția și învățăturile din moși-strămoși. Am moștenit un rețetar vechi, pe care mama l-a primit, la rândul ei, de la bunica.

În loc de încheiere…

Produsele Cămara naturii sunt cartea noastră de vizită. Ne mândrim că reușim să aducem pe piață doar ce este mai bun, la un raport calitate-preț corect. Ne place să credem că dulcețurile, siropurile, compoturile și celelalte produse sunt adevărate medicamente pentru trup și suflet. De aceea, le pregătim mereu cu drag și plăcere pentru noi, familie și prieteni și pentru toți cei care nu mai doresc compromisuri în alimentația lor.

Produsele Cămara naturii sunt cartea noastră de vizită.

2.400

Clienți mulțumiți

11.450

Borcane livrate

1800

Comenzi