Termeni și condiții

A. Precizări:

Vânzător: SC DULCEATA DE FAMILIE SRL, J4/693/08.05.2017, CUI 37511543
Utilizator: orice persoană care intră pe site-ul www.camaranaturii.ro
Cumpărător: orice persoană fizică sau juridică care achiziționează produse de pe site-ul www.camaranaturii.ro
Bunuri/produse: produsele existente în magazinul online www.camaranaturii.ro puse la dispoziția cumpărătorului prin vânzare online.
Comanda online: intenția cumpărătorului de a achiziționa unul sau mai multe produse din magazinul online. Această intenție se concretizează prin acordul clientului de a plăti suma/sumele produsului/produselor în cauză și acordul vânzătorului de a le livra.
Comanda confirmată: odată efectuată comanda online, cumpărătoul va primi din partea www.camaranaturii.ro confirmarea că produsul/produsele dorite vor fi livrate, după validarea datelor de identificare și detaliilor cerute în prealabil.
Cont client: în vederea achiziționării produselor dorite, clienții magazinului trebuie să își creeze un cont care cuprinde informațiile de identificare (nume, prenume, telefon), adresa de livrare a produsului și/sau cea de facturare, plus condițiile de facturare: persoană fizică sau juridică.
Client nou: Cumpărătorul care își face pentru prima oară un cont de client pe site-ul www.camaranaturii.ro

           B. Obligațiile părților:

Vânzătorul se obligă:

  • să actualizeze ofertele, prețurile și produsele/stocurile de pe site
  • să ofere, la cerere, informații gratuite legate de produse, procesul de fabricare, termene de valabilitate, ingrediente utilizate etc.
  • să livreze produsul către client la adresa indicată de acestasă ambaleze produsul în mod corespunzător

Cumpărătorul se obligă:

  • să respecte specificațiile producătorului legate de depozitarea produsele cumpărate, perioada optimă de consum după desigilare – recomandăm ca produsul să fie consumat în maximum 7 zile de la deschidere
  • să păstreze produsul înainte și după desigilare în loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă
  • să acorde atenție eventualelor ingrediente despre  care știe că ar putea fi alergic
  • să achite contravaloarea produsului și a serviciului de livrare.

         C. Dreptul de proprietate intelectuală și alte specificații:

Toate semnele grafice, inclusiv logo, precum și denumirea site-ului sunt proprietatea  SC DULCEATA DE FAMILIE SRL și nu pot fi folosite fără acordul în prealabil al deținătorului.

Nicio informație existentă pe site-ul www.cămaranaturii.ro nu poate fi folosită de utilizatori în scopuri comerciale, fără a primi acordul scris al proprietarului.

Încercările de modificare a site-ului, fără acordul scris al proprietarului, se sancționează conform legii.

SC DULCEATA DE FAMILIE SRL este deținătorul tuturor informațiilor existente pe acest site, respectiv și a designului site-ului, imaginilor și funcționalităților acestuia.

SC DULCEATA DE FAMILIE SRL nu poate fi făcut responsabil pentru informații greșite care pot apărea pe site, din erori care nu îi aparțin, și care pot aduce prejudiciu utilizatorilor/cumpărătorului.

SC DULCEATA DE FAMILIE SRL are dreptul de a modifica informațiile existente pe site, fără a comunica în prealabil utilizatorilor săi.

Toate promoțiile existente pe www.cămara-naturii.ro sunt disponibile în limita stocului disponibil sau pe o perioadă de timp determinată, specificată în ofertă.

Comunicarea cu magazinul virtual se poate realiza prin formularul de contact sau prin adresa de email:camaranaturii@gmail.com sau tel. 0744668382.

          D.Politica de confidențialitate:

Niciun schimb de informații care are loc între cumpărător-vânzător/vânzător-cumpărător nu poate fi făcut public, fără acordul scris al părților.

Vânzătorul își rezervă dreptul de a utiliza informațiile cu caracter personal (nume, date de contact etc.) în vederea confirmării și a expedierii comenzii cumpărătoului.

Vânzătorul își rezervă dreptul, cu acordul utilizatorului, de a folosi datele cu caracter personal în vederea activităților de marketing (transmiterea de newsletter, a ofertelor etc.).

Vânzătorul își rezervă dreptul de a contacta vizitatorul magazinului virtual, dacă acesta din urmă a completat un formular de contact și solicită informații.

            E. Plata produselor 

Plata bunurilor achiziționate se poate face ramburs, la primirea coletului de către client, în baza chitanței fiscale întocmite de către curier.

             F. Litigii

Eventualele litigii se vor soluționa pe cale amiabilă de reprezentanții părților. În cazul în care nu pot fi rezolvate amiabil, ele vor intra în competența instanței legale.

Orice reclamații pe care clientul dorește să le fac pot fi trimise în scris prin email la adresa camaranaturii@gmail.com.

           G. Legislație aplicabilă

Termenii și condițiile prezentului magazin online se supun Legii comerțului electronic nr. 365/2002, Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

          H. Forța majoră

Niciun eveniment cauzat de forță majoră, așa cum este ea definită prin lege, care duce la nerespectarea actului de vânzare-cumpărare nu îi poate fi imputat uneia dintre părți.

Partea care invocă forța majoră trebuie să comunice celeilalte părți, în 48 de ore de la producerea forței majore, imposibilitatea de a respecta livrarea, respectiv cumpărarea produsului, la data stabilită.

Dacă acest fapt nu se reglementează în maximum 10 zile, atunci oricare dintre părți poate înceta respectarea contractului de vânzare-cumpărarea fără a se pretinde daune/interese de nicio parte.

         I.  Returnarea produselor

Produsele achiziționate de pe www.cămara-naturii.ro pot fi returnate în termen de 10 zile, dacă nu corespund din punct de vedere al calității, dacă ambalajul original al produsului nu a fost deteriorat în niciun fel: crăpat, zgâriat, ținut în condiții improprii, astfel încât conținutul lui ar putea fi alterat, dacăprodusul a fost deteriorat în urma transportului.